Σαμπουάν Μαλλιών

Σαμπουάν Μαλλιών
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Σαμπουάν Μαλλιών Bionda Δύναμη και Λάμψη 400ml

Σαμπουάν Dynamic and Shine Δύναμη και Λάμψη Λεπτό καθαρισμό που βοηθά στην αποκατάσταση της υγιής εμφάνισης των μαλλιών, μειώνει την τριβή μεταξύ των ινών, τα καθιστά ζωντανά, δυναμικά, γεμάτα λάμψη, υγεία και δύναμη. Χρήση: Απλώστε σε βρεγμένα μαλλιά, κάντε με τα χέρια σας σαπουνάδα και ξεπλύνετε..

2,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,61€

Σαμπουάν Μαλλιών Bionda Έντονη Ενυδάτωση 400ml

Σαμπουάν Intense Hydration Έντονη Ενυδάτωση Καθαρίζει απαλά και βοηθά στην αποκατάσταση της ενυδάτωσης, προσφέρει εντατική θρέψη, λάμψη και ζωντάνια. Βελτιώνει την συνολική δομή της τρίχας. Διατηρεί την υγρασία της τρίχας και δίνει ελαστικότητα. Προσφέρει απαλότητα και λάμψη. Χρήση: Απλώστε σε βρε..

2,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,61€

Σαμπουάν Μαλλιών Bionda Ευφυής Επανόρθωση 400ml

Σαμπουάν Intelligent Repair Ευφυής Επανόρθωση Λεπτό καθαρισμό και αναδόμηση της τρίχας από μέσα προς τα έξω, καθαρίζει απαλά και βοηθά στην αποκατάσταση της ομαλότητας και της ομοιομορφίας. Βελτιώνει την συνολική δομή της τρίχας. Διατηρεί την υγρασία της τρίχας και δίνει ελαστικότητα. Προσφέρει απα..

2,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,61€

Σαμπουάν Μαλλιών Bionda Ισορροπία και Αρμονία 400ml

Σαμπουάν Balance and Harmony Ισορροπία και Αρμονία Σχεδιασμένο ειδικά για πολύ λιπαρά μαλλιά και ευαίσθητο δέρμα της κεφαλής που συχνά είναι σε συνδυασμό. Περιέχει εκχυλίσματα σκόρδου το οποίο απομακρύνει το περίσσιο λίπος και φέρει ισορροπία του δέρματος της κεφαλής και των λειτουργιών των σμηγμάτ..

2,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,61€

Σαμπουάν Μαλλιών Bionda Όγκος και Πυκνότητα 400ml

Σαμπουάν Volume & Density Όγκος και Πυκνότητα Καθαρίζει απαλά τα μαλλιά. Παρέχει όγκο βοηθώντας την εσωτερική δύναμη και την πυκνότητα της τρίχας, εμπνέει ζωντάνια και δύναμη στα αδύναμα και λεπτά μαλλιά. Τα μαλλιά σας δείχνουν ορατά πιο πυκνά και γεμάτα ενέργεια. Χρήση: Απλώστε σε βρεγμέ..

2,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,61€