Μενού
Το Καλάθι μου

Σαμπουάν Silver Spa Master Cool Cold Shampoo Gems Platinum Κατά του Κιτρινίσματος 330ml

Σαμπουάν Silver Spa Master Cool Cold  Shampoo Gems Platinum Κατά του Κιτρινίσματος 330ml
Σαμπουάν Silver Spa Master Cool Cold Shampoo Gems Platinum Κατά του Κιτρινίσματος 330ml
  • Απόθεμα: Διαθέσιμο
  • Κατασκευαστής: Spa Master
  • Κωδικός: 528931
5,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 4,76€

Περιγραφή

Σαμπουάν Silver Spa Master Cool Cold  Shampoo Gems Platinum Κατά του Κιτρινίσματος 330ml

Με SILPLEX® εξαλείφει τους κίτρινους τόνους, φρεσκάρει το χρώμα και δίνει φωτεινότητα.

ΠΡΟΪΟΝ ΜΕ PH 5,5 ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

Απαλό σαμπουάν με χρωστικές που δημιουργήθηκε για να διατηρεί τις ψυχρές αποχρώσεις των ξανθών μαλλιών σε σταχτί τόνους. Διορθώνει και εξουδετερώνει τους κίτρινους τόνους στα γκρίζα, ξανθά και ντεκαπαρισμένα μαλλιά και δίνει μια εξαιρετική ασημί απόχρωση. Επανορθώστε τη δομή των μαλλιών χάρη στο σύμπλεγμα καινοτομίας SilPLEX, το οποίο προσθέτει απαλότητα και προσφέρει λάμψη.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Απλώστε το σαμπουάν στα χέρια και εφαρμόστε σε βρεγμένα μαλλιά. Δώστε έμφαση στις κίτρινες περιοχές των μαλλιών και κρατήστε το για 3-5 λεπτά. Ξεπλύνετε καλά με χλιαρό νερό.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Χρησιμοποιήστε προστατευτικά γάντια. Κράτησέ το μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια ξεπλύνετε καλά με χλιαρό νερό. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση, γι' αυτό καλό είναι να κάνετε τεστ ευαισθησίας: στο εσωτερικό σημείο του χεριού κοντά στον αγκώνα, αφού το καθαρίσετε με οινόπνευμα, απλώστε μια μικρή ποσότητα από το σαμπουάν. Εάν δεν εμφανιστεί εξάνθημα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν. Μην το χρησιμοποιείτε σε ερεθισμένο ή κατεστραμμένο δέρμα.