Εταιρεία

Η Εταιρεία Time4beauty.gr δραστηριοποιείται απ το 2010 στο λιανικό και χονδρικό εμπόριο Αρωμάτων τύπου, Καλλυντικών αλλά και Αξεσουάρ - Μπιζού υπό την επωνυμία Η. ΚΟΛΛΙΑΣ & ΣΙΑ ΕΕ. 

Σε εμάς μπορείτε να βρείτε Γυναικεία και Ανδρικά Αρώματα Τύπου, Προϊόντα Ομορφιάς, Είδη Μακιγιάζ όπως και πλήρεις σειρές προϊόντων Περιποίησης και Καλλωπισμού Προσώπου, Νυχιών, Σώματος καθώς και Επαγγελματικών Ειδών Κομμωτηρίου σε ασυναγώνιστες τιμές με συνεργασίες όπως Amys, Body Collection, Cera Di Cupra, DAVIS,DIDO Cosmetics, Elixir Make Up, Golden Rose, Laroc, Laval Cosmetics, Lavish Care, Lilyz Cosmetics, Niobe, Revers Cosmetics, Sixteen, Technic Cosmetics, The Gel Crew, Velines Professional και W7

Στον τομέα της λιανικής πώλησης η time4beauty.gr διαθέτει 2 καταστήματα. Το κεντρικά μας κατάστημα βρίσκεται στην Νέα Ιωνία,  Μικράς Ασίας 12 δίπλα από το σταθμό του ηλεκτρικού και στην Κόρινθο, Κολοκοτρώνη 23.

Τέλος μέσω της ιστοσελίδας μας www.time4beauty.gr μπορείτε να δείτε και να παραγγείλετε ONLINE όλα μας τα προϊόντα με αντικαταβολή, σε ένα περιβάλλον εύκολης πλοήγησης και με την καινοτόμα τεχνολογία ολοκλήρωσης παραγγελιών ως επισκέπτης, όπως ακριβώς και αν τα αγοράζατε σε ένα από τα καταστήματα μας. Για παραγγελίες προϊόντων άνω των 40 ευρώ όλα τα έξοδα αποστολής είναι εντελώς δωρεάν.


 

Επίσης μην ξεχάσετε να ακολουθήσετε τις σελίδες μας κοινωνικής δικτύωσης:

 

Μπορείτε να πάρετε μέρος σε πλούσιους διαγωνισμούς και να κερδίσετε όλα τα καινούργια μας προϊόντα για να μας πείτε την γνώμη σας όπως και να τα μοιραστείτε με τους φίλους σας.

 

Time4beauty.gr - Το πιο οικονομικό ηλεκτρονικό κατάστημα καλλυντικών στην Ελλάδα!!